Naljepnice za trenutni lifting očiju?

Danas za svaki kozmetički problem postoji rješenje. Kada su u pitanju dlake, postoje laserski uređaji kojima ih kod kuće možete ukloniti same, kada su u pitanju malene usne na tržištu se pronašao lip booster…Kozmetička industrija tako je danas jedna od najjačih industrija i svakoga dana u prodaju izlazi na tisuću proizvoda. 

Žene već stoljećima muče znaci starenja, a glavni pokazatelj toga su bore. Iako su bore linije iskustva i ne bi ih se trebale sramiti, većina nas ipak poseže za nekakvim rješenjem. Osim skupih kozmetičkih tretmana, botoksa i krema za zatezanje kože, na tržištu se pojavilo instant rješenje.

Mega Eye Sticker

Mega Eye Sticker su naljepnice za trenutni lifting područja iznad očiju. Naljepnice na vašim kapcima stvaraju trenutni lifting učinak. Oči u trenutku izgledaju veće, odmornije, mladalačke i lijepo oblikovane.

Naljepnice za trenutni lifting očiju?
Mega Eye Sticker

Jednostavna uporaba

Sve što trebate učiniti je staviti naljepnicu na gornji dio kapka i držati ju prstima ili pomoću pincete 10 sekundi. U jednom pakiranju nalazi se 300 naljepnica, tako da je jedno pakiranje dovoljno za cijelu godinu.

Naljepnice za trenutni lifting očiju?
Proces uporabe

Cijena ovih naljepnica je oko 130 kn, a za sada ih možete kupiti samo putem Interneta. Jedina stranica gdje je proizvod dostupan je OVDJE. Naljepnice ostaju na očima tijekom cijelog dana, ne odljepljuju se nakon što ste ih jednom zalijepili. Bez boje su pa se ne vide na koži, a prekriti ih možete s puderom ili sjenilom.

Jeste li već isprobali naljepnice za trenutni lifting područja oko očiju?

Slične teme pročitajte OVDJE. 

Leave a comment

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Dajem privolu da Be Seen Be Popular (BSBP) obrađuje i koristi moje osobne podatke ( ime i e-mail adresu ) u svrhu odgovora na postavljeni upit i slanja informacija povezanih uz web mjesto.