Nova Catrice limitirana kolekcija “Malaikaraiss”

Ovaj mjesec u drogerijama možete pronaći predivnu limitiranu kolekciju brenda Catrice Cosmetics u suradnji s modnom dizajnericom Malaikom Raiss. Ova kolekcija ujedinjuje uzajamnu filozofiju “pozitivne vibracije” oba brenda. Portfelj proizvoda sa selektivnim dizajnom nudi ekskluzivne beauty must-have proizvode koji osiguravaju blistavu, svježu boju za besprijekoran izgled. Nježne, pastelne i vesele nijanse izlučuju punu radost života, dok bobičasti, ružičasti i nude tonovi dodaju dubinu i postavljaju upečatljive naglaske. Što vas očekuje u ovoj novoj Catrice limitiranoj kolekciji, pročitajte u nastavku.

Malaika Raiss

Budući da je njen brend uspostavljen 2010. godine, svjetski poznata modna dizajnerica svjesno kombinira prividne proturječnosti snažne, nježne i minimalističke s razigranim u skladu s duhom vremena. Catrice limitirana kolekcija “MALAIKARAISS” rezultat je suradnje s modnom dizajnericom i ujedinjuje uzajamnu filozofiju “pozitivne vibracije” oba brenda. Malaika Fashion je savršena simbioza ” casual” i “sofisticiranog” načina života, ženskog dizajna i razigranog minimalizma.

O kolekciji

U kolekciji vas očekuje 9 različitih proizvoda. Prvi proizvod je makeup setting mist. Super lagani sprej priprema kožu, fiksira i osvježava. Profesionalna, fina mlaznica osigurava brzu i jednostavnu primjenu. Zatim highlighter s mekanim svjetlucavim sjajem. Inovativna hibridna tekstura s intenzivnom pigmentacijom praktički se topi s kožom, lako se blenda i ima iznenađujući puderasti završetak. Ono što još možete pronaći u ovoj kolekciji je višenamjenski kist za šminkanje lica. Kvalitetan kist s mekim, usko vezanim sintetičkim dlakama u praktičnoj travel size veličini. Primjeren za puderaste i kremaste teksture.

Nova Catrice limitirana kolekcija "Malaikaraiss"
Limitirana kolekcija “Malaikaraiss”

Ova kolekcija ne može proći bez ruža za usne intenzivne pigmentacija i svilenkastog mat završetka. Osjeća se ugodno na usnama te ih neće isušiti. Kremasti ruž s posebnom formulom koji omogućava savršen nanos i dugotrajnost. S obzirom na kremastu teksturu ne ostavlja grudice. Tu se još nalazi i rumenilo s matirajućim efektom. Prvo nježno i glatko, potom puderaste inovativne hibridne tekstura koja se stapa s kožom. Osim rumenila, tu su i  primer za svjež i blistav ten, olovka za obrve, lak za nokte i bronzer s inovativnom hibridnom teksturom.

Cijene proizvoda

Bronzer, rumenilo i highlighter možete pronaći po cijeni od 35,90 kn. Primer je 39,90 kn, dok je olovka za obrve 19,90 kn. Ruž za usne u dvije nijanse možete pronaći po cijeni od 31,90 kn, sprej za setiranje i višenamjenski kist po 35,90 kn, dok lak za nokte po 15,90 kn.

Za više sličnih tema, kliknite ovdje

Leave a comment

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Dajem privolu da Be Seen Be Popular (BSBP) obrađuje i koristi moje osobne podatke ( ime i e-mail adresu ) u svrhu odgovora na postavljeni upit i slanja informacija povezanih uz web mjesto.