Što ponijeti na plažu i kako se zaštiti od krađe?

Često se nađemo ramena punih torbi i ruku punih ležaljki hodajući sitnih sto metara do plaže. Treba li nam sve to? Što je nužno na plaži i kako efikasno sakriti novac i kartice od potencijalnih vrebača na plaži donosimo vam u nastavku.

Od malena smo naučeni da se na plažu ne ide bez hladnjak torbe pune sendviča, knjiga i časopisa za ubijanje vremena između kupanja, nekoliko vrsti krema za lice i tijelo prije i poslije kupanja ili šatora u koji ćemo se skriti jer ne želimo da nas opeku opasne zrake sunce.

Kod svakog odlaska u more vrebamo na svoje stvari ne bi li ih nam netko zabunom ili namjerno uzeo. To ponekad stvarno zna biti umarajuće, a samim time odmor mijenjamo napetošću i stresom. Zašto ove godine ne bi ste hrpu torba zamijenile jednom. I da, sve potrebno stat će vam u samo jednu torbu.

Što ponijeti na plažu i kako se zaštiti od krađe?
Što ponijeti na plažu?
Što ponijeti na plažu?

Ručnik – bez ručnika nikuda. Ovo nije previše potrebno objašnjavati. Jedan veliki ručnik sasvim vam je dovoljan. Između kupanja sunce će ga osušiti i pripremiti za novu uporabu, stvarno nema potrebe za tri različita ručnika. Kada završite s plažom ručnik operite od soli i pripremite ga za novu uporabu.

Ležaljka – većinom ležaljku možete unajmiti na plaži, ali ako niste tip za davanje novaca i radije biste imali svoju ležaljku, uvijek možete kupiti lako savitljivu ležaljku od trske.

Zaštitna krema – ne treba vam deset krema, dovoljna je jedna s visokim SPF faktorom, a nakon sunčanja i dolaskom u apartman ili hotel dobro isperite sol sa sebe i nanesite bilo koju hidratizirajući losion.

Štivo za opuštanje – jedna džepna knjiga dovoljna je za dan na plaži, ne zauzima puno mjesta i budimo realni nećete cijeli dan na plaži samo čitati.

Grickalice – ako vas uhvati glad uvijek je dobro da se nađe kakva grickalica u blizini. Na plažu nosite suhe grickalice koje vam se neće otopiti na suncu te one koje su zasitne. Npr. štapići, rižini keksi i sl.

Puno tekućine – voda je neophodna tijekom dana no budimo realni ugrijat će se već na putu do plaže. Zaštitite ju mini zaštitnim torbama koje će održati hladnoću satima nakon što dođete na plažu.

Mobitel – ipak negdje morate zabilježiti slike s godišnjeg odmora, a tko zna možda je u blizini i wi-fi pa vam ipak štivo za opuštanje neće trebati.

Novčići za sladoled ili hladni napitak – nemoj nositi cijeli novčanik, ponesite samo onoliko novaca koliko će vam biti potrebno za dan na plaži. Dokumente ostavite u apartmanu ili hotelu na sigurnom.

Pročitajte i o trendi komadima za plažu – ovdje.

Kako pametno sakriti novac i mobitel dok ste na plaži?

Novac možete sakriti u higijenski uložak. Lopovi sigurno neće čačkati stvari namijenjene intimnoj njezi.

Što ponijeti na plažu i kako se zaštiti od krađe?
Novac možete sakriti u higijenski uložak

Potrošena krema za sunčanje – kremu koju ste potrošili prošle godine iskoristite ove. Dobro ju očistite i pospremite unutra mobitel i novac.

Što ponijeti na plažu i kako se zaštiti od krađe?
Novac, mobitel i ključeve sakrijte u potrošenu kremu za sunčanje

U limenku od coca cole – zanimljivo mjesto na koje sigurno nitko neće zavirivati.

Što ponijeti na plažu i kako se zaštiti od krađe?
Sakrijte svoje vrijedne stvari u limenku Coca-cole

Više ljetnih trikova pogledajte klikom ovdje. Uz ove savjete i trikove imati ćete godišnji bez stresa. Uživajte punim plućima.

Leave a comment

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Dajem privolu da Be Seen Be Popular (BSBP) obrađuje i koristi moje osobne podatke ( ime i e-mail adresu ) u svrhu odgovora na postavljeni upit i slanja informacija povezanih uz web mjesto.