Melvita organska izuzetna vodica Argan

Melvita je luksuzni, francuski organski brend s dokazanom učinkovitošću koji odiše inspirativnošću, zaigranošću i pozitivnom energijom. Jedan je od vodećih brandova na svijetu u području organske kozmetike, još od 1983. godine. Ono po čemu je jedinstvena je najveći broj organskih certifikata i brojni patenti kojima osigurava navišu razinu učinkovitosti, najkvalitetnije sastojke i dokazane rezultate. U ponudi sada postoji više od 200 različitih njegujućih proizvoda za lice, tijelo i kosu.
Melvita je relativno mlad brend na hrvatskom tržištu, no nas je u potpunosti oduševio iz nekoliko razloga. Prije svega to je zbog korištenja najkvalitetnijih sastojaka te konstantnog testiranja učinka (dokazani su svi učinci koji se garantiraju), a ne testiraju se na životinjama.

Već ste svi upoznati u našu ljubav prema organskoj kozmetici, koju je  poželjno koristiti jer ne sadrži silikone i sastojke koji zadržavaju sastojke na površini kože i na taj način stvaraju prividno dobar učinak na koži, već svi sastojci prodiru u dublje slojeve – što bi uvijek trebao biti cilj preparativne kozmetike i jedini način da se postigne dugoročan pozitivan željeni efekt.

Probali smo nekoliko Melvita proizvoda, no danas ćemo pisati o jednom posebnom proizvodu – izuzetna vodica Argan. Izuzetna vodica obogaćena je ekstraktom lišća argana, poznatog po zaglađujućim svojstvima, i 2 vrste hijaluronske kiseline koje vidljivo učvršćuju kožu i vraćaju joj punoću. Odlična su prevencija od opuštanja kože i prvih bora.

Melvita organska izuzetna vodica Argan
Izuzetna vodica Argan

Bore su rezultata starenja kože, genetskih faktora te u velikoj mijeri vanjskog utjecaja na kožu (preparati koje koristimo, onečišćenje zraka, itd.), ako počnemo na vrijeme s pravilnom njegom doista se može odgoditi nastanak bora – hidratizirana koža je elastična i neće “pucati”.

Stručnjaci iz Melvite preporučuju korištenje organskih vodica uz ostalu njegu iz razloga što vodice brže i dublje prodiru u kožu (male molekule) pa uz sebe vežu sastojke kreme/ulja/seruma i “nose” ih u dublje slojeve kože.

Miris joj je predivan. Tekstura je poprilično lagana i lako se nanosi na kožu. Nakon nanošenja koža djeluje hidratizirana i nježna. Vodica se vrlo brzo upija u kožu, pa nema osjećaja težine i vlažnosti na koži. Već nakon prvog korištenja koža izgleda mladoliko, svježe i čvrsto.

Proizvod možete pronaći na ovom linku:

Leave a comment

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Dajem privolu da Be Seen Be Popular (BSBP) obrađuje i koristi moje osobne podatke ( ime i e-mail adresu ) u svrhu odgovora na postavljeni upit i slanja informacija povezanih uz web mjesto.